Sajt samoapartmani.com od 28. januara 2021. započinje saradnju sa sajtovima sobe-smestaj.com, smestajnaklik.com i banje-srbije.com na polju oglašavanja:

Cena godisnjeg oglasavanja na sajtovima www.samoapartmani.com, www.smestajnaklik.com i www.sobe-smestaj.com iznosi 4000 dinara, a ukoliko zelite oglasen smestaj i na sajtu www.banje-srbije.com cena godisnjeg oglasvanja je 5000 dinara.

Smestaj najpre upisujete na sajtu www.sobe-smestaj.com, registracijom na linku: Otvori nalog i upiši smeštaj >> a nakon toga bismo mi za Vas otvorili naloge na druge navedene sajtove, a Vi biste izvrsili upis smestaja. Prilikom registraije, birate Start paket.

 

Način oglašavanja / upisa / prikaza apartmana na sajtu:

Na sajtu se može registrovati svaki korisnik koji u svom vlasništvu (ili rentira za vlasnike apartmana - agencija) ima bar jedan apartman.

Svaki pojedinačni apartman se posebno prikazuje (izlistava) na sajtu bezobzira da li se apartmani nalaze u istoj kući (stanu), a nosilac svih apartmana jednog vlasnika (agencije) biće grupni naziv koji vlasnik (agencija) apartmana odabere.

Opis apartmana obavezno unosite na SRPSKOM i ENGLESKOM jeziku.

Poželjan je i detaljan upis cenovnika.

Svi apartmani jednog vlasnika (agencije) se listaju (prikazuju) na stranici sajta za odredjeno mesto, a takodje i na stranici grupnog naziva koji je vlasnik (agencija) apartmana odabrala.

Svaki apartman se u listi svih apartmana, prikazuje nazivom ulice u kojoj se nalazi, mestom (gradom), kao i strukturom (jednosoban, dvosoban, ... petosoban apartman)