Način oglašavanja / upisa / prikaza apartmana na sajtu:

Cena oglašavanja apartmana - besplatni period:

Od datuma postavljanja / upisa vasih apartmana na sajtu, u narednih godinu dana, oglasavanje je besplatno, samo ukoliko se placeno oglasite na jednom od nasih partnerski sjatova za smestaj u Srbiji  ili na sajtu za smestaj u Crnoj Gori koji postoje vec 8 godina.

Svaki pojedinačni apartman se posebno prikazuje (izlistava) na sajtu bezobzira da li se apartmani nalaze u istoj kući (stanu), a nosilac svih apartmana jednog vlasnika (agencije) biće grupni naziv koji vlasnik (agencija) apartmana odabere.

Opis apartmana obavezno unosite na SRPSKOM i ENGLESKOM jeziku.

Poželjan je i detaljan upis cenovnika, jer će kasnije na sajtu biti omogućena opcija direktne rezervacije.

Svi apartmani jednog vlasnika (agencije) se listaju (prikazuju) na stranici sajta za odredjeno mesto, a takodje i na stranici grupnog naziva koji je vlasnik (agencija) apartmana odabrala.

Svaki apartman se u listi svih apartmana, prikazuje nazivom ulice u kojoj se nalazi, mestom (gradom), kao i strukturom (jednosoban, dvosoban, ... petosoban apartman).

Ukoliko imate problem sa registracijom (niste dobili aktivacioni link, ili niste uspeli da zavrsite registraciju), pisite nam na email kontakt@samoapartmani.com ili nas kontaktirajte na br: +381 60 8076929