Loading

Kontakt telefon +38163497487

Dvosobni apartman, Zrenjanin, Svetozara Markovića 4

Apartmani Zrenjanin »
Svetozara Markovića 4, Zrenjanin, Apartmani Srbija

Dvosobni - 50 m²

13

min

28

max

  • Broj bračnih kreveta: 1
  • Broj kupatila: 1
  • Broj singl kreveta: 2
  • Broj spavaćih soba: 1
  • Maksimalan broj osoba: 3
  • Na spratu: 1
  • Veličina apartmana (m2): 50

Pogledajte još apartmane


Dvosobni apartman, Palić, Begejska
Cena
30

Opis apartmana

Apartman se nalazi na prvom spratu objekta, do kojeg se dolazi stepenicama I prolazom kroz dugačak hodnik. Čim se otvore ulazna vrata ovog apartmana, na perfektnoj lokaciji savršeno se nadovezuje moderan I komforan enterijer: Svetli laminat, koji neverovatno upada u oči i prosto Vas mami I vuče da boravite u ovom neverovatnom ambijentu, koji je stvoren za ljude poput Vas.

Enterijer

Po strukturi se sastoji od ulaznog hodnika, kuhinje, dnevne sobe, spavaće sobe I kupatila. Dnevna soba poseduje dva udobna ležaja, dok spavaća soba poseduje bračni krevet. Pored toga, apartman je kompletno pokriven brzim WIFi internetom, tako da nećete propustiti ništa sa Vaših omiljenih društvenih mreža itd.. Takođe, u apartmanu se nalazi I veliki LCD televizor koji je priključen na kablovsku televiziju, tako da Vam televizijskog sadržaja ne može ponestati.

Tokom toplih letnjih dana, celokupan apartman možete brzo I lako rashladiti, na željenu temperature, upotrebom klima uređaja, dok u zimskom period zagrevanje možete omogućiti uključivanjem Norveških zidnih radijatora. Kapacitet ovog apartmana su 4 odrasle osobe, koje u svakom trenutku mogu komforno boraviti u njemu.


Pošaljite upit vlasniku apartmanaOcena

0 od 0 komentara

% Preporuka

 
0 2 4 6 8 10
Udobnost
Čistoća
Lokacija
Ljubaznost
Cena
Preporuka

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem apartmanu