Loading

Kontakt telefon +38163497423

Studio 1, Zrenjanin, Svetozara Markovića 4

Apartmani Zrenjanin »
Svetozara Markovića 4, Zrenjanin, Apartmani Srbija

Studio - 30 m²

25

min

30

max

  • Broj bračnih kreveta: 1
  • Broj kupatila: 1
  • Broj singl kreveta: 2
  • Broj spavaćih soba: 1
  • Maksimalan broj osoba: 4
  • Na spratu: 1
  • Veličina apartmana (m2): 30
Kontakt telefoni:
+38163497423
+38163497423

Pogledajte još apartmane


Opis apartmana

Ukoliko ste u potrazi za smeštajem u Zrenjaninu na pravom ste mestu. Studio 1 je idealan izbor za društvo, do četiri odrasle osobe ili za četvoročlanu porodicu, jer je dizajniran tako da ispuni sve vaše potrebe, uključujući i onu najvažniju, da se odmarate u prijatnom i opuštenom ambijentu.

Enterijer

U delu studija predviđenom za dnevni boravak smeštena je udobna sofa na razvlačenje, stočić i stolica, a kad vam se prispava  u delu ovog smeštaja koji je predviđen za spavanje, očekuju vas mekani i udobni kreveti obučeni u kvalitetnu posteljinu. Tu je i kuhinja sa svim neophodnim elementima da sebi pripremite omiljenu klopu, topli napitak ili osvežavajuće pićence.

Kupatilo je novo, moderno opemljeno i sa svim neophodnim elementima za udoban boravak. Osvetljenje se tokom večeri može podešavati kako ko voli, baš kao i temperatura, i to i zimi i leti.

Naravno, ni jedan smeštaj ne bi mogao da se pohvali da ispunjava vaše potrebe ukoliko ne biste mogli da pratite svoje omiljene kablovske TV kanale, i to na velikom LCD ekranu.

Svoje pak utiske i doživljaje iz Zrenjanina uvek možete da podelite sa prijateljima putem društvenih mreža zahvaljujući brzom i stabilnom Wi-Fi internetu, koji je za naše goste uvek besplatan.


Pošaljite upit vlasniku apartmanaOcena

0 od 0 komentara

% Preporuka

 
0 2 4 6 8 10
Udobnost
Čistoća
Lokacija
Ljubaznost
Cena
Preporuka

Napišite komentar / utisak ako ste boravili u našem apartmanu