Loading

Klikni za prikaz filtera

APARTMANI VILA VRDNIK

Poštovani gosti,

vila Vrdnik raspolaže sa tri moderno uredjena apartmana, u kojima možete provesti prijatan odmor. Svi apartamni su opremljeni tako da se osećate kao kod kuće, a ustvari uživate u odmoru u prirodi, prelepom pogledu, svežem vazduhu, daleko od svakodnevne gužve i obaveza.

Ako je ono što želite dubok san, šetnja kroz šumu, opuštanje sa dragim osobama ili pak potpuno sami, onda je banja Vrdnik pravo mesto za vas.

Apartmani su opremljeni tako da udovolje svim vašim zahtevima, što podrazumeva dnevni boravak sa televizorom, kablovskom, dvd uradjajem i kolekcijom filmova. Svaki apartman raspolaže komplet opremljenom mini kuhinjom, kupatilom, spavaćom sobom i balkonom. Takodje su vam na raspolaganju brojne dvorišne terase. Za vaš potpuniji ugodjaj leti nudimo klimu, a zimi kvalitetno podno grejanje, tako da  uživate u svim vremenskim prilikama.

Ukoliko u toku boravka želite da pripremite hranu za vaše prijatelje, na raspolaganju vam je letnjikovac, sa natkrovljenom terasom (trpezarijom), gde možete pripremati roštilj, talandaru, kotlić i druge kulinarske čarolije, a za one drugačije raspoložene nudimo “lenčarenje”, ispijanje kafe ili neki vid rekreacije uz prelepe zalaske sunca, na našoj prostranoj travnatoj terasi.

Preko puta naše vile Vrdnik, nalazi se luksuzan hotel, koji nudi najsavremenije spa tretmane, fizikalnu  medicinu i rehabilitaciju.

Za sve goste obezbedjen je parking prostor.

Ukoliko se pronalazite u opisanoj idili i želite da uradite nešto lepo za sebe, biće nam zadovoljstvo da vas ugostimo u vili Vrdnik.

Porodica Kuzmanović