Loading

Klikni za prikaz filtera

Meljine

Apartmani Meljine su smjesteni na 200m od obale, u mirnom dijelu naselja. Gostima je na raspolaganju wi fi, klima, tv, parking, dvoriste sa zejednickim prostorom za sjedenje i rostilj. Na putu do plaze se nalazi prehrambena prodavnica, mala i dobro opremljena piljara, restoran, kafici, autobusko stajaliste za gradski i medjugradski prevoz odakle mozete biti za par minuta u centru Herceg Novog ili u novom luksuznom naselju Porto Novi u Kumboru. Pored gradske plaze Sidro, na udaljenosti od 300m je u hladovini borova plaza Lalovina, a izmedju su plaza sa sitnim pjeskom za malu djecu, i jedna moderna betonska palza sa kafe barovima. Sa druge strane od gradske plaze, nedaleko od spa centra hotela Lazuro je jos jedna nova plaza. 

 

Gosti su u mogucnosti da setaju u duzini od 6km setalistem Pet Danica, ili kroz visoku sumu Dubrava gdje su uredjene staze. Takodje u Meljinama se nalazi manastirski kompleks Savina koje je jedno od najljepsih mjesta u Boki Kotorskoj. Za ljubitelje planine preporucujemo posjetu Vrbanju koji se nalazi na planini Orijen, na samo 40ak minuta voznje od Meljina. Tu se nalazi avanturisticki park za djecu i odrasle.

 

Cijene apartmana i studio apartmana su razlicite tokom godine. Tokom visoke sezone se krecu od 40 do 60 eur po apartmanu, dok su u periodima vamsezone znacajno nize.