Loading

Klikni za prikaz filtera

Vila Aleksandra

Vila Aleksandra se nalazi u naselju Rujno , na 991 m nadmorske visine i oko 850 m je udaljena od centra Zlatibora
Lokacija je takva da našim gostima garantuje mir i tišinu, ali i laku dostupnost do svih turističkih sadržaja na Zlatiboru i okolini.
Bogato iskustvo od preko dvadeset godina bavljenja turizmom, doprinelo je da sadržaj objekta i usluge koje nudimo prilagodimo potrebama gostiju i da im boravak kod nas učinimo prijatnim i nezaboravnim.
* U vansezonskom periodu mogućnost zakupa apartmana po nižim cenama
* Primamo vaučere Ministarstva turizma RS
* Popusti za boravke preko 10 dana
* Prevoz gostiju od autobuske stanice do Vile Aleksandra

Vila Aleksandra Zlatibor je od Booking.com sajta za rezervaciju smeštaja, dobila nagradu za 2016. godinu. Po oceni korisnika, koji su bili naši gosti u 2016. godini, nalazimo se u samom vrhu, sa ocenom 9.7 (od maksimalnih 10)

APARTMANI VILE ALEKSANDRA
Vila Aleksandra poseduje devet komfornih i funkcionalnih apartmana različitih struktura i veličina. Sve smeštajne jedinice su nedavno renovirane i moderno opremljene kompletnim sadržajem za potpuni odmor i opuštanje . Za svaki apartman obezbeđeno je i parking mesto. Gostima je na raspolaganju prostrano i uređeno dvorište, oplemenjeno raznobojnim cvećem i raznovrsnim četinarima, baštenske garniture i suncobrani, ljuljaške za decu, bicikla, sanke, roštilj...